Maurice Monet en Edwin van Hoevelaak

Opnamesessies afgerond!

Een prachtige mijlpaal: het studiowerk voor het debuutalbum zit erop! Voor dit debuutalbum hebben Maurice Monet en Edwin van Hoevelaak nauwkeurig naar de crème de la crème van Nederlandse bodem gekeken. Alle Nederlandstalige Nummer 1 hits hebben de revue gepasseerd. Samen hebben ze uitvoerig gekeken welk nummer de potentie had om een prachtige Franse evergreen te worden. En dat is gelukt!

Nummers van toen en nu, maar allemaal stuk voor stuk bekend, zijn omgedoopt tot Franse evergreens. Na de bandsessies is Maurice Monet achter de microfoon gekropen in de prachtige studio van Rooftop Studios. In drie avonden was het een feit! De stem was vastgelegd en zorgde voor de ziel van de muziek. Muziek waar de Nederlandse wegen de Franse wegen kruisen.

Sommige nummers lijken voortaan hun roots in Frankrijk te gaan krijgen. Ook voor de Franse markt zijn het stuk voor stuk prachtige arrangementen geworden, die hun plek op de radio mogen verdienen! In niet afzienbare tijd zullen alle nummers niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en alle Franstalige plaatsen in de wereld te horen zijn!

abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Maurice Monet. Nieuws, muziekreleases, concertdata etc.