nieuws

lees hier alle nieuws over maurice monet

Eén van de grootste jaarlijkse terugkerende sportevenementen staat voor de deur: de Tour de France! Een prachtig evenement wat naast andere grote sportevenementen alle aandacht verdient!
Onlangs was Maurice Monet te gast bij het prachtige programma ‘J’aime les chansons’ van Paul Stoutenberg.
Vandaag start het weekend op een bijzondere manier. Zanger en schrijver Maurice Monet brengt La Réconciliation uit. Een prachtige eigentijdse Franse remake van De Verzoening, het meest dierbare nummer van artiest Frank Boeijen.
Afgelopen weekend was het zover en beleefde Maurice Monet zijn première in Markant Theater Maashorst.
Laat je meevoeren naar Franse sferen met deze video van Au-Delà De l'Horizon (Achter De Horizon) van Maurice Monet. Wellicht ken je de uitvoering van Ben Cramer in het Nederlands!
Dit voorjaar gaf Maurice de Greef nog zijn stem aan de rol van Jezus in de productie Passie voor Pasen Maashorst, die door 2000 mensen werd bezocht. Komend najaar staat de zanger wederom in theater Markant, ditmaal onder zijn artiestennaam Maurice Monet.
Maurice Monet voert je mee naar de Franse nazomer met zijn single C'est Ça, L'Avenir. Ben je klaar om je mee te laten voeren naar de wereld van de Franse muziek, maar dan van deze tijd en herkenbaar voor iedereen? Vanaf 1 september is zijn debuut overal te beluisteren.
Een prachtige mijlpaal: het studiowerk voor het debuutalbum zit erop! Voor dit debuutalbum hebben Maurice Monet en Edwin van Hoevelaak nauwkeurig naar de crème de la crème van Nederlandse bodem gekeken. Alle Nederlandstalige Nummer 1 hits hebben de revue gepasseerd. Samen hebben ze uitvoerig gekeken welk nummer de potentie had om een prachtige Franse evergreen te worden. En dat is gelukt!
Maurice Monet is onlangs afgereisd naar één van de mooiste steden waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Dat is Bordeaux! De karakteristieke straatjes, de mooie parken en de warme stadssfeer zorgen keer op keer voor een ‘gevoel van thuiskomen’ voor Maurice Monet. De stad biedt vooral veel inspiratie voor zijn teksten om de juiste Franse toon in elk nummer te raken.
Maurice Monet heeft een prachtig platencontract bij Triple-A Music getekend! De start van een gouden samenwerking is een feit! Samen met producer Edwin van Hoevelaak, bekend van zijn werk met artiesten als Nick & Simon en Jeroen van der Boom gaat Maurice Monet een geweldig avontuur aan! De gedeelde passie voor Franstalige muziek was het fundament voor de samenwerking. Nederlandse klassiekers zijn in een mum van tijd prachtige nieuwe Franstalige ‘evergreens’ geworden.

abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Maurice Monet. Nieuws, muziekreleases, concertdata etc.