Franse inspiratie uit Bordeaux

Maurice Monet is onlangs afgereisd naar één van de mooiste steden waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Dat is Bordeaux! De karakteristieke straatjes, de mooie parken en de warme stadssfeer zorgen keer op keer voor een ‘gevoel van thuiskomen’ voor Maurice Monet. De stad biedt vooral veel inspiratie voor zijn teksten om de juiste Franse toon in elk nummer te raken.

De ochtenden beginnen met een kop koffie aan de rand van ‘Place de Quinconces’. Vervolgens zorgt een middag rondhangen op ‘Place de la Bourse’ voor een Frans warm bad, dat voldoende inspiratie biedt voor de nieuwe teksten voor de eerste nummers van het debuutalbum van Maurice Monet. Grote inspiratiebron is ‘Miroir d’Eau die voor prachtige Franse perspectieven zorgt. En wat is er mooier dan af te sluiten onder het genot van de Franse keuken op ‘Place de la Comédie tegenover het Grand Théatre!

Kortom voldoende inspiratie voor de teksten en muziek van het eerste debuutalbum, dat binnenkort op alle muziekkanalen te horen zal zijn. Nog heel even en dan wordt de inspiratie van Bordeaux omgezet in de eerste single van Maurice Monet!

abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Maurice Monet. Nieuws, muziekreleases, concertdata etc.