Platencontract Triple A Music getekend

Maurice Monet heeft een prachtig platencontract bij Triple-A Music getekend! De start van een gouden samenwerking is een feit! Samen met producer Edwin van Hoevelaak, bekend van zijn werk met artiesten als Nick & Simon en Jeroen van der Boom gaat Maurice Monet een geweldig avontuur aan! De gedeelde passie voor Franstalige muziek was het fundament voor de samenwerking. Nederlandse klassiekers zijn in een mum van tijd prachtige nieuwe Franstalige ‘evergreens’ geworden.

De prachtige arrangementen van Edwin van Hoevelaak sluiten perfect aan bij de teksten van Maurice Monet. Dit geheel zorgt voor een krachtige nieuwe vertolking van de Nederlandstalige hits. Nummers die iedereen kent, krijgen een geheel eigen cachet. De Franse taal zorgt voor de prachtige Zuidelijke sferen, maar dan wel voor heel herkenbare sferen. Die van nummers die niet meer weg te denken zijn in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Edwin van Hoevelaak en Maurice Monet gaan een langdurige samenwerking aan, die ver buiten de grenzen van Nederland reikt. De eerste geïnteresseerde samenwerkingspartners vanuit het Zuiden hebben zich al gemeld. Het belooft een mooie muzikale reis te worden. Triple-A Music en Maurice Monet zien het vooral als een muzikaal avontuur, waarin ze voor een gemêleerd publiek muziek maken die binnenkort niet meer weg te denken is in de muziekwereld!

abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Maurice Monet. Nieuws, muziekreleases, concertdata etc.